En bloggregel.

Det är inte ofta detta sker men nu tänker jag faktiskt sätta upp en bloggregel (tvärtemot vad många tror så censurerar jag ytterst sällan kommentarer). Från och med nu är det fan förbjudet att hålla på med vulgärkritik av kommunismen i detta kommentarsfält.

Jag titulerar mig själv inte kommunist men jag läser mycket nutida kommunistisk filosofi och hämtar många av mina idéer därifrån. Jag är så jävla trött på att en inte ens kan nämna orden kommunism, klasskamp och liknande utan att folk ska hålla på och gnälla om Ddr och att vissa vänsteranhängare minsann inte öppet fördömt det. Snälla, skärp er. Jag orkar inte bry mig om vad ”vissa vänsteranhängare” tycker och tänker. Jag är intresserad av att diskutera frågor som tas upp på den här bloggen. Om en bara är intresserad av att basha på vänstern med hjälp av vulgära anklagelser som att alla kommunister skulle vara emot allmän rösträtt så kan en faktiskt använda sig av ett annat forum för det, förslagsvis flashback.

Jag kräver en något högre nivå på debatterna här än så, jag förväntar mig i alla fall att den som ser detta som en allmän plattform för att kritisera vänsteridéer ser till att läsa in sig lite på vad dessa idéer faktiskt är, vad människor som idag bekänner sig till dessa idéer står för och så vidare.

Så ta mig på mitt ord när jag säger att den som inte kan hålla sig ifrån den här typen av vulgokritik kommer att bli censurerad och eventuellt utslängd helt. Så, nu vet ni.

5 reaktioner till “En bloggregel.”

  1. Jag har faktiskt inget (eller nåja, inom rimliga gränser) emot censur längre. Tycker det är så tråkigt när folk med en helt annan grundsyn kommer in och bara försöker tysta ner dom som diskuterar, typ som alla vita kränkta män som tar över.. vita kränkta män, och så blir stämningen bara irriterad och jobbig.

  2. Tack! ett ställe där en kan få diskutera vänsterideer utan att bli kallad en massa saker, gillar dig Fanny! Tycker att enda gången ”vänster folk” hörs på internet så är det nånting som typ ”därför är det okej att vara vänster” samt en massa förklaringen vilka en inte sympatiserar med eller sympatiserar med..o sen blir det aldrig mer, för personen som skrivit blir så attackerad att den ”måste” förklara sig ännu mer ”pk maffia” ”kommunist jävlar” ”lands förädare” ja men du vet ju själv. Tycker det är jätte bra det du gör iallafall!

  3. Bra initiativ! Skönt att kunna föra en riktig och intressant diskussion utan att behöva ta sig igenom alla vita kränkta mäns kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *