Feministskola.

Tja bloggen! Nu har min feministskola kommit upp här. Den ligger på Bloggkommentatorerna istället eftersom Cravingz ska lägga ner. Trist. Jag är lite fundersam inför om det funkar att ha samma koncept på bloggen eftersom inläggen blir väldigt långa, vilket inte är vad man förväntar sig där. Kanske att jag ska skriva lite kortare istället, jag vet inte. Jaja, säg vad ni tycker!

7 reaktioner till “Feministskola.”

 1. Tänker att den här artikeln kanske intresserar dig:

  http://www.prekariatet.se/text/liberalfeminismens-dubbelansikte-forr-so/

  ”Så döljer den liberalfeministiska diskursen hela tiden sina egna grundvillkor: att frågan om kön inte är en separat fråga, frånkopplad faktorer så som klass och rasistiska strukturer, utan alltid måste förstås i växelverkan med en ekonomisk-ideologisk politisk ordning.”

  Fantastisk mening:

  ”Där religionen traditionellt bär eller har burit på en idé om frälsning i livet bortom detta bär dagens nyliberala föreskrivet ”post-ideologiska” och ”pragmatiska” samhällssyn på ett löfte om frälsning i livet här och nu – en föreställning som också i sig ligger bortom det verkligt möjliga.”

 2. Du kan väl lägga feministskolan på en ”sidosida” här i bloggen. Det ska väl inte vara nödvändigt att ha den på en helt annan sajt.

   1. OK. Isåfall skulle jag gilla om du lyfte upp din egen sajt till en anspråksfullare presentationsform. Somliga av dina inlägg är långa, jag säger inte för långa, men de passar inte så bra i det efemära bloggformatet.

    1. Jag har väl funderat lite på det där men jag är usel på allt som har med design och så vidare att göra, tyvärr. Hur tänker du det skulle kunna se ut?

     1. Jag är inte heller så bra på design, jag bara fantiserar. Inte för mycket prydligheter, utan bara så att det lyfter fram en kvalificerad text plus debatten kring den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *