Gamla människor i allmänhet och min mormor i synnerhet.

Min mormor är ett kapitel för sig, jag tror dels det har att gör med hennes ålder (gamla människor blir fan otrevligare) och dels med hennes grundläggande person. Detta var en kommentar hon skrev på min kusins facebookbild, på vilken hos poserar med en snubbe som räcker ut tungan och gör en ful grimasch.

En annan historia: en gång i början av sommaren var jag på stan med min pappa och Clinton, vi stötte på mormor när vi skulle ta en fika. När vi sitter på cafét så går en sk ”vän” förbi och jag och Clinton gömmer oss, sen pratar vi skit om vår ”vän” och hennes väl tilltagna kurvor. Då säger min mormor: ”ja, det kommer ju ut nu, tjockisarna”.

Jag och Clinton ba: ”!!!!!!!!!!”.

2 reaktioner till “Gamla människor i allmänhet och min mormor i synnerhet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *