Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Håller tal i Eskilstuna.

Idag kommer jag att hålla tal i Eskilstuna på en manifestation för samtyckeslagstiftning vid fyra. Tänkte typ säga det om någon som bor där skulle vilja gå och höra mig svamla. Har faktiskt skrivit ett tal jag är väldigt nöjd med, nu ska jag bara se till att inte nervositetsstaka mig för mycket.

226

6 kommentarer till Håller tal i Eskilstuna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv