Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Jag älskar män!

Jag har en sak att bekänna. Jag hatar inte män. Jag ÄLSKAR faktiskt män. Alltså riktiga män som är på det där alldeles speciella manliga mans-sättet som jag tycker att en man ska vara.

Jag tycker att män, alltså riktiga män som verkligen tar hand om sig själva, sin figur och så vidare, är oerhört sexiga. Jag kan knappt gå förbi en man utan att daska till honom på rumpan, så mycket tycker jag om män.

Jag tycker om män så mycket att jag har tapetserat hela mitt rum med bilder på lättklädda män i olika utmanande positioner, som stimulerar min fantasi. Jag älskar män så mycket att jag skulle vilja ta några riktigt fina exemplar och stoppa upp dem och sätta dem på piedistal.

Men tyvärr är det så att det finns vissa män som liksom inte omfamnar sin manlighet på det där sättet som får det att pirra till i mitt underliv. Det finns vissa män som inte tränar, utan som låter kroppen förfalla, skaffar sig en ölmage istället för synliga magmuskler. Till alla dessa män har jag ett meddelande: kvinnor gillar inte det! Masa er istället till gymmet och träna lite så kommer ni bli ett hett byte!

Det finns ju män som hävdar att de inte bryr sig så mycket om att attrahera kvinnor, men jag vet nog att det är varje mans högsta önskan att få vara alla kvinnors våta dröm. Jag vet att de minsann blir glada för uppmärksamheten när de får en klapp på baken, trots att de låtsas bli arga. Det är ju bara en del av det så kallade spelet mellan män och kvinnor, om ni förstår vad jag menar? Männen vill ju spela svårflirtade.

Om inte männen lever upp till min idé om hur en riktig man ska vara, ja då måste jag såklart säga det till dem. Inte för att vara taskig eller så utan för att upplysa om vad jag föredrar, så att de kan anpassa sig bättre nästa gång. Jag utgår nämligen från att det ligger i alla mäns intresse att anpassa sig efter min smak rörande dem.

Detta var en ironisk (ja, jag måste skriva det, annars kommer någon jävla ”jämställdhetsbloggare” att ta det på allvar) text appropå den här typen av snubbar:

wpid-IMG_20131227_214318.jpg

18 kommentarer till Jag älskar män!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv