Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Lägesupdatering.

IMG_20130129_094112

Har varit sjuk hela veckan och knappt orkat läsa något av min kurslitteratur. Har nu sakta men säkert börjat återhämta mig.

Har, i vanlig ordning, en jävla massa framtidsångest. Allt känns så jävla meningslöst och jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Känner mig så brutalt jävla desillusionerad.

Jaha. Det var det.

6 kommentarer till Lägesupdatering.

  • Karl skriver:

    Ja, du är i alla fall i sällskap med några av vårt lands främsta filosofer när det gäller att ha varit sjuk den gångna veckan (kanske också när det gäller framtidsångesten och desillusionen).

  • Ludwig skriver:

    Du är grym på att tänka och kommunicera dina tankar. Bättre än de flesta och utan tvekan bättre ideologisk bakgrund. Skriv kära vän skriv! För revolutionen! Världen mår bra av dig.

  • Hej Fanny, Jag kände att jag måste skriva till dig. Jag gillar din blogg jättemycket. Även jag är radikal kommunist/marxist, och feminist. Det är så ljuvligt att läsa dina inlägg för du är extremt smart och det du säger är så genomtänkt, ochjag blir så glad att det finns fler som faktiskt tänker så. I min värld är det ovanligt att vara denna typ av radikal kommunist/feminist, så det är så härligt att du finns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv