Lösa tankar.

Bleh. Datorn kukade ur och jag hann inte spara det färdiga temat, vilket betyder att det kommer ta några dagar innan jag pallar göra om allt. Ska fixa textstorleken och typsnittet bland annat. Men är ändå sjukt nöjd med förändringarna redan nu. Har inte kommit mig för att fixa designen eftersom jag inte haft mitt program tillgängligt och inte kan ett dugg om hur man designar utan något visuellt program. Var så trött på headerbilden jag hade för jag såg så sur ut, ville ha en glad. Känner mig inte sådär sur längre.

Fick en kommentar om att jag kanske borde frångå bloggformen lite när jag skriver mina längre artiklar. Jag vet inte hur det skulle gå till rent visuellt, men ibland kan jag känna att jag producerar så jävla mycket inlägg som är av väldigt skiftande ämne, längd och kvalitet att det kanske inte är optimalt som det ser ut idag. Till exempel om fotona kunde publiceras mer för sig. Samtidigt gillar jag att bloggformen känns lättsam just eftersom det är lite huller om buller. Nåja, nu är den snygg i alla fall och det är ju bra.

4 reaktioner till “Lösa tankar.”

  1. Hur känner du inför att använda könsord i negativt laddad form? Har lagt märkte till att du gjort det nu några gånger, och har blivit både förvånad och nyfiken.

    1. Kan du exemplifiera var jag gjort det först? Inte att jag misstror dig, vill bara veta.

  2. Kan inte hitta det nu, kanske finns i någon kommentar, eller också har jag misstagit mig. Frågan består dock fortfarande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *