Mat.

Jag hade tänkt försöka bli av med mina matnojor en gång för alla, och jag har kommit fram till att ett sätt att göra detta på är att skriva om mat i bloggen, helt enkelt för att kunna hitta tillbaks till ett förhållningssätt som innebär att man njuter av, experimenterar med och intresserar sig för mat. Om jag gör det kommer jag kanske slutligen sluta se mat som något som bara sätter sig runt magen.

Att vända mitt intresse för mat som numera bara handlar om kalorier till ett mer allmängiltigt sådant, som rör både smak och eventuella hälsoaspekter vore otroligt bra för min allmänna hälsa.

Därför tänkte jag lägga in mat som en kategori här, skriva om det och hoppas att det kan hjälpa mig på traven.

2 reaktioner till “Mat.”

  1. Jag måste säga att jag inte var helt nöjd med att du tog paus precis när jag hade hittat hit! Läste bakåt i bloggen och väntade på mer mer mer, men inget kom. Men nu är jag nöjd igen! Och det här med att ha en sund relation till mat är minsann inte det lättaste. Att skriva om det och ”tvinga” sig själv till att fokusera på det positiva med det kan säkert hjälpa. Om inget annat så lär det ju inte skada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *