Tack och kommentarsmissöde.

Hej! Först och främst vill jag säga tack för all fin respons jag har fått på det här inlägget, och tack alla som hjälpt till att sprida texten. Det betyder så himla mycket att få det, speciellt när jag verkligen anstränger mig med en text och lämnar ut mig.

Sedan vill jag säga att jag tyvärr behövt radera en del kommentarer de senaste dagarna, som inte levt upp till kommentarsreglerna. Tyvärr verkar det som om några kommentarer har strukit med oförtjänt, så om du känner att det kan gälla din kommentar får du gärna skriva om den, eller åtminstone tänka att det inte är dig det är fel på.

Några kommentarer kommer jag att släppa igenom när jag orkar formulera svar på dem, eftersom jag inte vill låta dem stå oemotsagda.

2 reaktioner till “Tack och kommentarsmissöde.”

  1. Hur lång tid tar det generellt för dig att skriva ett blogginlägg? Skriver du oftast bara uppifrånoch ner, eller strukturerar du upp och fyller på eftersom? Varje inlägg är som en välskriven krönika, så om du bara skriver av dig som en annan berättar om dagens lunch blir jag rätt imponerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *