Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Våldtäktsskriverier och vikten av feminism.

IMG_20130929_104525Sitter och skriver om våldtäkt till min och Schmenus bloggutmaning. Det är ett tungt ämne där en verkligen måste tänka efter ordentligt. Ikväll kommer vi att publicera alla inlägg som folk skrivit på ämnet, så om du vill vara med är det en bra idé att skriva nu.

Jag vill också säga en liten sak angående den friande domen mot de sex män som våldtog en kvinna: vi kvinnor kan uppenbarligen inte lita på att samhället ska skydda vår rätt till våra kroppar. Vi måste inse det. Vi måste inse att det fortfarande är en kamp vi måste föra för att vi ska anses ha rätt till våra egna kroppar. Det är därför det är så jävla viktigt med feminism, för att kvinnor inte ska ses som någon allmän jävla egendom. Glöm inte det.

2 kommentarer till Våldtäktsskriverier och vikten av feminism.

  • sak skriver:

    Feminism är superviktigt! Det inser jag om något varje gång jag kommer på mig själv med att mentalt öva på att inte frysa när jag blir chockad över att någon går över gränsen för min privata sfär, utan högt säga/ropa/skrika nej nej nej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv