Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Vardag.

Gårdagen var otroligt jobbig. Jag var trött och barnen var bråkiga och jag orkade verkligen inte vara sådär pedagogisk som jag vill vara, utan blev bara arg och sur. Idag har jag bara myst med barnen och druckit te och ätit mackor som kompensation.

Det kan vara otroligt svårt att veta på vilken nivå man ska lägga saker och ting. Hur man ska säga till. Man vill inte tjata men man vill inte vara barnens slav heller. Det är viktigt att man kan säga ifrån, men om man gör det för ofta så tappar det i slagkraft.

En kommentar till Vardag.

  • Hej! Generellt så tycker jag att det är bra att ibland visa barn att man blir arg och sur. Då visar man att man är mänsklig och inte tar vad som helst. Att alltid vara pedagogisk och vänlig visar dem ju bara att de kan köra med en hur mycket som helst. Jag försöker kräva respekt av mina barn, och tänker att då respekterar de även sig själva. Men tillämpningen på det hela är ju en svårt nöt, emellanåt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv