Bloggutmaning, vecka ett – Fittan i fokus. Alla inlägg.

Här är alla inlägg till första delen i min och Schmenus bloggutmaning på tema sex med ämnet Fittan i fokus. Det är några som inte har egna bloggar som har lämnat inlägg under presentationsinlägget, så läs gärna dem! Mitt eget inlägg finns att läsa här.

Jag vill säga att det är fantastiskt roligt att så många har deltagit i utmaningen, och hoppas såklart på lika stor uppslutning vid nästa ämne, som presenteras imorgon. Om det är något inlägg jag glömt eller om någon vill bli presenterad annorlunda så får ni hojta, så fixar jag det direkt.

Schmenus. Vården för oss med vagina.

Niklas Hellgren. En kärleksförklaring.

Moralfjant. Mitt personligaste inlägg någonsin.

Tanja Suhinina. Vulvan i fokus.

Sara strömvall. Om skam och okunskap.

Meg Fulskratt. Om skammen inför fittan.

Hundmorsan. Länge leve fittan.

Blixa. Om den mytomspunna fittan.

The asperger hippie. Det var en gång en fitta.

Yllestrumpa. Om mödomshinnan.

Cecilia hårdrocksfeminist. Fitta/mutta/murra/snippa, kärt barn har många namn.

Hej.blekk. Varför vi måste se andra sätt att ha sex. Visserligen inte skrivet i samband med den här utmaningen, men läsvärt.

Lina, från andra sidan sjön. Fittan i fokus och varför det är så svårt.

Kak. Råd för hur en kan göra för att få fittan att må bra.

Lisa. Ett blogginlägg som äter upp sig själv.

I en gäggpöl. Om att aldrig ha haft någon fitta.

Maria Engelwinge. Om kvinnohat och fitthat.

Tjejbloggat. En liten kopp.

Ord och ord. Om Fittan. Och Snippan. Och vikten av att ha bra ord på sig själv.

Copy is right. Om att medicinvetenskapen är en herrklubb.

Catrin-tin. Om fittan efter födseln.

14 reaktioner till “Bloggutmaning, vecka ett – Fittan i fokus. Alla inlägg.”

 1. TRIGGER VARNING!
  Fittan i fokus.

  Fittan i vadå för fokus,fittan har aldrig varit i mitt fokus, men min fitta har varit i fokus för många andra, för deras intresse i mig har varit att få penetrera min fitta. Kanske just därför jag inte vet hur den fungerar och om jag försöker göra något med den så får jag ont.

  Jag var i ett förhållande. Ett förhållande med en man som ville mig illa, jag fattade det inte då eftersom jag var helt uppe i hans värld. Många många gånger skadade han mig på flera olika sätt. sex var viktigt viktigt viktigt och centralt. ett förhållande utan massa massa penetrerande sex på hans vilkor, när helst han vill ,är inget bra föråhllande. helst flera gånger om dagen, helst lite förnedrande, helst om jag var slätrakad också. Fan vad jag rakade fittan, blev typ as torr och det skavde mest efteråt, frenetiskt fittrakande, herregud. han ville ju liksom inte ha hår i maten sa han, och ja ba nej det är förståeligt vad jobbigt för dig att få hår, medans han hade en fucking jävla bush som stank när jag gav honom oralsex.

  Jag hade ont men jag hade sex ändå. Jag sprack, fick inflamerade sår, blödde och led., och dethär berättade jag för honom, endå var et så jääävla viktigt att knulla, så jag fortsatte knulla, knullade så mycket att jag tillslut inte kunde pissa eller skita normalt. jag fick gå till läkaren och fick bekräftat att jag hade sår inne i fittan och att jag spruckit rejält i fittöppningen. Jag grät när jag skulle kissa eller bajsa för att de smärtade så, satte mig ibland i duschen för att hälla vatten så att det skulle fungera bättre att kissa. men jag fortsatte att ha sex, för jag kunde inte säga nej, det bara gick inte, så jag led och fortsatte, fejkade att det var skönt.
  men mellan sexet berättade jag att jag hade ont och att jag fått en salva från apoteket och pencilin så att såren skulle läka eftersom de var lite inflamerade. Han tyckte att vi kunde vänta några dagar så att jag kunde få läka lite. han berättade för sina vänner att vi knullat så mycket att jag t.om. fått skavsår från hans stora kuk(!!!) , han skröt och pratade som att mina smärtor och sår var något stort och präktigt mål han uppnått. och folk ba jahaaa hahah loooool fan vad kinky ni är. och att vänta några dagar betyde kanske 2 dagar och sen så ville han knulla mig i röven ochså helst med en dildo samtidigt som han knullade mig i fittan. och jag ba ……sa inget men bara gjorde det endå.. Han var 30 år och jag var 20.

  Jag kan liksom inte beskriva min smärta och idag fattar jag inte hur jag kunde fortsätta ha sex. jag hade sån panikångest varje gång jag skulle kissa för att det gjorde så ont. Jag minns att varje gång som han kom i mig så brände det och sved så mycket att jag ville gråta. men jag vande mig och jag sa liksom inget, döljde det så mycket det gick, det var ju så viktigt för honom att åf knulla, jag var ju oduglig annars, vårat förhållande var ju odugligt annars.
  Innan detta förhållande så hade jag liksom svårt att ha makt över min fitta, men han liksom snodde den helt och hållet, gjorde vad han ville och sedan lämnade han den i ett skadat tillstånd. jag har försökt ta tillbaka min fitta i flera år nu och har fortfarande inte kunnat återhämta mig eller den. det är svårt det där.

  Vad jag tänker såhär i efterhand är att det är ganska vanligt att kvinnor går med på penetrationssex även om det gör ont, för att det förväntas och en tänker att förhållandet inte är bra om en inte får ha bra sex(bra för honom). jag blir så jävla arg på alla dumma jävla äckliga män.

  idag lider jag av vestibulit, jävligt irriterande. tack för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *