Delta i bloggundersökning.

Har blivit ombedd att sprida denna undersökning om samtalstonen i bloggosfären till mina läsare och det gör jag såklart gärna. Såhär skriver de som gör undersökningen på sin sida:

Vi är två socionomstudenter som studerar på Lunds Universitet och arbetar just nu med vår kandidatuppsats. Vi vill till vår uppsats undersöka hur samtalstonen ser ut på Internet och då framförallt inom forumet bloggar.

Det här är en frivillig undersökning där dina svar är helt anonyma och genom att du svarar på enkäten så samtycker du till att delta. Vi önskar att ni som deltar inte är under 16 år på grund av forskningsetiska principer.

Den är ganska kort, så det tar nog inte mer än fem minuter. Gör den!

5 reaktioner till “Delta i bloggundersökning.”

  1. Fast att ragga respondenter så här gör att resultatet inte går att generalisera till någon population alls. Så hur är det då ställt med den forskningsetiska principen?

    1. Det är för det första inte jag som gör undersökningen så fråga inte mig hur de tänkt, för det andra så kan de vilja observera en given grupp och inte en represenativ del av befolkningen. Sluta låtsas att du vet något om vetenskap tack och hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *