Godmorgon alla blogglovers.

Idag tänkte jag att jag skulle plugga franska verb, ta en promenad i parken, skriva ett viktigt mejl jag skjutit upp sanslöst länge och börja på nästa feministskola. Jag tänkte eventuellt skriva om konsumtionskritik riktad mot tjejer eller om madonnan och horan i bloggvärlden, men vi får väl se.

En sak jag undrar är om ni tycker att det är intressant att läsa om mitt liv här eller så? Jag skriver ju generellt inte om min vardag mer än när jag tar bilder men jag tänker att det kanske ligger mer i folks intresse eftersom jag faktiskt bor utomlands nu. Jag försöker få in såna inlägg men det skiter sig alltid så jag vill helt enkelt veta om det ens finns något intresse för det.

4 reaktioner till “Godmorgon alla blogglovers.”

  1. Jag vill veta om din vardag! bor själv utomlands så det är alltid kul att jämföra hur det är i andra länder 🙂

  2. Pingback: Porträtt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *