Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Högskoleval och Blondinbellaklag.

Nu har jag gjort mitt högskoleval (dock inte sökt in än). Förutom statskunskap har jag sökt en kurs i marxistisk filosofi! Tänkte att jag skulle ge mig på att plugga 150 %, om det inte funkar så prioriterar jag statskunskapen. Är så taggad att ni fattar inte! Jag tror faktiskt inte att jag har sett fram emot något såhär mycket någonsin innan i mitt liv; att få flytta hemifrån på riktigt, göra något roligt och viktigt, träffa nya människor som förhoppningsvis delar intressen med mig. Ja, jag kommer tjata om detta fram till att jag börjar, sedan kommer det säkert bytas ut mot klag om plugget.

Tycker för övrigt att ni ska läsa det här inlägget om en tjej som träffade Blondinbella och som ba: ”bb är en bluff pga hon var inte alls så glad och trevlig som hon verkar på bloggen när jag stötte på henne på en toalett” och sen ba ”nu när jag vet sanningen om bb:s verkliga jag så kan jag skriva att jag tycker hennes kläder ser ut som skit”. Så jävla roligt folk tendens att hävda någon slags allmänrätt till kändisar. Oj, Blondinbella tyckte inte att det är värsta bästa grejen att träffa henne på toaletten! Eller så var hon kanske bara blyg. Eller så var hon inte på humör för att konversera. Fruktansvärt! Extra roligt blir det för att hon bloggar på en portal som Blondinbella äger.

6 kommentarer till Högskoleval och Blondinbellaklag.

    • Den rabiata orakade flat-feministen Fanny. skriver:

      Uppsala. Det är en kvällskurs på 7,5 poäng så det är väl mer en hobbykurs.

  • Karin skriver:

    Hahaha jag dör. Det var nog den mest långsökta slutsatsen jag läst. ”Hej, vi träffades på toaletten några minuter och jag tror du är en bluff”.

  • Candy skriver:

    Haha, sannerligen det mest korkade inlägg jag läst, det där om Blondinbella. Hon var inte övertrevlig på toaletten, mot en total främling, och därför är hon en bluff? Personen verkar inte fatta att folk har olika sidor och att det inte finns någon skyldighet för någon människa att inleda värsta konversationen med en främling.

    Annars är kommentarerna roligast. ”hon som driver egoboost, feminism 2.0, ska inte tjejer hjälpa varandra?” Alltså jag dör lite.

  • Alice skriver:

    Det där blogginlägget känns som en rätt oproportionerlig reaktion mot vad det faktiskt beskriver.

    Att få läsa något man är intresserad av på heltid är faktiskt jättekul! Jag har precis börjat med den del av min termin som får mig att vilja gråta av tidspress, men jag är ändå grymt lycklig över att jag gör det. Hoppas verkligen att du kommer känna samma sak!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv