Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Kommentarsregler uppe!

074

Nu har jag äntligen skrivit ihop lite kommentarsregler som jag tycker en ska läsa igenom och följa. De flesta som skriver här kommer inte att beröras av mer än första punkten, eftersom ni redan beter er så exemplariskt. Jag vill understryka att kommentarsreglerna är riktlinjer och inget typ juridiskt dokument, och att jag alltså förbehåller mig rätten att tillämpa dem på ett sätt jag uppfattar som lämpligt eller skippa att tillämpa dem i vissa fall.

7 kommentarer till Kommentarsregler uppe!

    • Den rabiata orakade flat-feministen Fanny. skriver:

      Alltså jag länkar ju till dem, de är inte i det här inlägget. Om du inte ser ändå så vet jag inte

  • Esther skriver:

    Jätte bra skrivet. Tycker att det är helt enkelt fantastiskt att du är så rak och saklig när det gäller dessa saker. Jag menar kom med konstruktiva argument istället för en massa ordsvada som egentligen bara förstärker tankar kring hur sexistiskt samhället är som vi lever i. Jag är förövrigt socialist och träffar ofta på utomordentligt dumma kommentarer irl när jag diskuterar politik. Jag läser din blogg kontinuerligt och tycker den är väldigt givande. Jag önskar för allt i världen att du fortsätter, vi behöver fler folk som du. Mvh Esther

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv