Kommentarstroll.

IMG_20130329_173408

En person jag blockade från kommentarerna för typ ett halvår sedan skriver fortfarande. Vad fan är dealen med det? Får hen någon pervers tillfredsställelse av att veta att jag eventuellt läser? Fattar inte hur en pallar vara så jävla påstridig när ingen av ens kommentarer går fram. Det är lite sjukt på något sätt. Antar att hen kollar bloggen typ 20 ggr varje dag för att hitta något nytt att bli provocerad av och slänga iväg sin svada. Jag är ledsen, men du kommer inte komma igenom.

En grej som är så kul med folk en blockar är hur de alltid bara ”så fort du får kritik tystar du den!!!!”. Nå, den som kollar mitt kommentarsfält ser att jag får en del ifrågasättande kommentarer som jag släpper igenom och dessutom svarar på. Ofta så har dessutom de jag blockat fått ganska många chanser att skriva innan jag väl tar beslutet (även om jag blivit hårdare på sista tiden).

Tycker det är så kul hur vissa människor verkligen inte kan se något annat skäl till att de blir utkörda än att jag generellt inte kan ta kritik från någon alls. Har ni ingen förmåga till självkritik över huvud taget? Är det verkligen så konstigt att tänka sig att det kan vara så att det är er individuellt jag stör mig på och inte alla som råkar ha en annan åsikt än jag?

En kommentar till “Kommentarstroll.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *