Varför blir jag aldrig bjuden på spritfest?

Jag skrattade gott åt artikeln ”TV4 tog med 16-åringen på spritfest” som handlade om att Paow hade följt med ut på krogen efter inspelningen av fångarna på fortet och druckit ”några cider”. Älskar för det första ordet ”spritfest”, tänker mig en bag in box full med vodka som folk dricker direkt  ur, helt gränslöst. Och massa färgglada drinkar. Paow hade typ sin alkoholdebut när hon var 13 (chansar vilt här, men jag vet att hon hade den för ett tag sedan) så det är nästan lite gulligt av henne att göra en grej av att hon drack några cider. Det är ju inte som att hon är nåt aningslöst offer som inte fattade vad hon höll på med.

I Frankrike, där inspelningarna är, så är åldersgränsen på alkohol på krogen 16 år. Jag förstår inte varför produktionsteamet skulle ha ett ansvar för att svenska alkohollagar följs när man är utomlands. Typiskt exempel på svensk folkhälsomoralism, när man vägrar inse att vissa lagar kanske inte är helt perfekta och rimliga. Det är också lustigt hur man får det att handla om vad föräldrarna förväntas förvänta sig, det är väl Paow som ska vara i centrum här. Orka upprätthålla en kodex för att föräldrarna förväntar sig det när det gäller en 16-åring. Hon kan väl dessutom ta eget ansvar.

Vad som förvånar mig är att Blodinbella inte reagerade, hon är ju annars en person som tycker om att visa sig ”ansvarstagande” och ”mogen”. Fast som BK sa: hon har väl ansträngt sig för att verka som en fjortis i fångarna på fortet. Men den största undran är ändå denna: varför blir jag aldrig bjuden på spritfester? Jag skulle fan älska det!

6 reaktioner till “Varför blir jag aldrig bjuden på spritfest?”

  1. åldersgränsen i frankrike är (tyvärr) inte längre 16, utan 18. Men den kanske fortfarande var 16 när avsnittet spelades in.

  2. varför tror du det? att paow skulle haft det? är du långsamt trög el bara puckad? har du aldrig varit ungdom? hur gammal var du själv?
    el om du själv får egna ungar om ngn nu vill sätta på dig! du kommer väl inte kunna skaffa egna ungar utan du ska väl som alla andra homosar adoptera ska du sitta i sandlådan till som fyllt 18? du kommer dom garanterat bli emosar tidigt haha vilket rikspucko!! sitt du där och snacka på.. du vet inget om irl.. häsn frå
    n en tjj med stil och moderna föräldrar som vi vill ha mer av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *