Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Feministiska framsteg.

IMG_20130417_224309

När jag gick förbi detta ”erbjudande” i mataffären så kände jag mig bara så himla glad och tacksam över att det inte längre berör mig. Jag behöver inte bry mig om rakhyvlar längre, jag behöver inte står där och överväga om jag ska köpa eller inte för ”det är ju billigt och en använder dem ju ändå någon gång”.

IMG_20130417_094253

Mensen kom för ett par dagar sedan och jag blodade ner hela sängen under natten. Vaknade i en pöl av blod, reste mig upp och det rann längst med benet och droppade på golvet. Jobbigt såklart, men tänkte inte en tanke på att det var något jag skulle skämmas över inför min partner som låg och sov bredvid. En gång i tiden, och kanske med en annan person, skulle jag ha tyckt att detta var enormt pinsamt.

Små grejer som påminner en om hur mycket framsteg en har gjort trots allt, dagar när det känns jobbigt och motigt.

4 kommentarer till Feministiska framsteg.

  • Det ÄR skönt när en kommer på saker som detta. Jag insåg en liknande sak häromveckan när jag vågade ”flirta” med en person jag fann attraktiv, fast jag var ofeminint klädd (”osmickrande” klädd) och osminkad, jag såg ”ut som fan” och vågade ändå ta för mig. hade det varit för ett tag sedan och samma situation uppstått, dvs att jag träffat någon jag tyckte var attraktiv och jag inte fixad, då hade jag dragit hooden över huvudet och drypt iväg illa kvickt.
    Det tar sig 😉

  • majalundgren skriver:

    Så himla härligt att du skriver om sånt här som jag tror alla tjejer känner igen sig i! Befriande att läsa och få känna en hög igenkänningsfaktor. Menspölar alltså. Been there done that som en brukar säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv