Saknar mina ludna ben.

Epilerade benen i helgen. Först kändes det skönt, men nu måste jag faktiskt säga att jag saknar ludenheten en aning. Inte så att jag lider för att de är släta, men jag hade vant mig och börjat gilla det. Och det jobbiga är att det tar betydligt längre tid att gro ut hår än vad det tar att ta bort det.

Intressant hur man vänjer sig vid olika saker. Något som från början mer var en fråga om besparing av tid och pengar blev till något jag uppskattade i sig självt. Sedan behöver det inte bli så för alla, men ville bara påpeka att man faktiskt kan lära sig att inte bara acceptera utan även gilla kroppshår.

2 reaktioner till “Saknar mina ludna ben.”

  1. Jag har haft lurv under armhålorna i typ ett halvårs tid & rakade nyligen bort det, saknade att kunna pilla i det & kändes konstigt då jag var i kontakt med mina armhålor. Jag tycker att det talas väldigt lite om att just GILLA sitt kroppshår. Det tas alltid för sanning att en låter kroppshåret vara som ett statement för att en OMÖJLIGT kan tycka att det är fint & mysigt. Jag älskar min pubis, tycker det är vrålhett & vad gäller armhålorna föredrar jag rakat framförallt för att det är så himla enkelt, tycker jag. Håller mig fräsch hur länge som helst då men gror jag hår i armhålorna måste jag kladda med deo hela tiden.. men estetiskt drar rakat & ludet rätt lika för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *