Underbart.

Jag fullkomligt älskar att en av de där politikerna som köpte sex vägrar hoppa av valrörelsen.

För det första undrar jag hur det ens är möjligt att vägra, han måste väl gå om partiet tycker det? Det lär ju dessutom suga att stå där med sina partikamrater när alla vet vad man gjort, vilket de väl lär göra. Om inte annat visar det på ett ganska gediget engagemang för ens politik.

Men om det nu är möjligt så tycker jag att han uppvisar jävligt mycket balle. Så jävla coolt att erkänna, utan att ens komma med en massa långsökta förklaringar (mer än att ”det var en fyllegrej”, vilket i mina ögon knappast räknas som långsökt förklaring) eller ens visa några övertygande tecken på ånger inför partiet.

Nu tycker jag fortfarande att han är en idiot som köper på Malmskillnadsgatan men det är så himla skönt att det inte görs nån jävla pudel, utan att han bara erkänner och vägrar avgå. Jag önskar från djupet av mitt hjärta att det ska kunna så ett litet frö av liberalism i sexköpsdebatten, men det är väl som alltid för mycket att hoppas på.

2 reaktioner till “Underbart.”

  1. Ja, du har nog rätt. Det är för mycket att hoppas på. Många lär tänka tvärtemot vad vi gör och tycka att fy fan vilken vidrig mansgris som först pippar en stackars, utsatt hora och sedan inte ens har mage att avgå eller be om ursäkt till alla kvinnor som han varit antifeministisk & mansgrisig mot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *