Bloggutmaning. Ämne fem – hur skildras sex?

Nästa ämne i min och Schmenus bloggutmaning om feminism och sex är skildringar av sex.

Hur skildras sex, och hur påverkar det vår sexualitet? Det är de frågorna jag tänker är centrala. Vilka sexskildringar har varit viktiga för dig, för ditt formande av din sexualitet? Hur tänker du att du har påverkats av hur sex skildras i största allmänhet?

Jag kommer nog inte skriva så mycket om direkta skildringar av sex som om romantik och erotik, eftersom jag tänker att det är där sexualiteten formas först, det är där villkoren sätts.

4 reaktioner till “Bloggutmaning. Ämne fem – hur skildras sex?”

  1. Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja veta vad du anser om John Stuart Mills ”On liberty”?

    Läser den just nu, men jag kan bara tänka på din blogg, hehe.

    1. Har inte läst hela utan bara utdrag. Ogillar ju liberalism och således även Mill. Jag tycker att idéerna hen framför är djupt naiva och svarar inte alls på de samhällsproblem vi har idag eller ger rimliga lösningar, precis som alla andra liberala filosofer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *